Hlavní stranaVideoInvestice na území Prahy – jak je na tom Karlův most? Budeme...

Investice na území Prahy – jak je na tom Karlův most? Budeme se inspirovat Paříží?

Pozvali jsme si několik nejvyšších představitelů významných organizací, abychom se jich zeptali na jejich investice, které Pražany v nejbližší době čekají.

Zajímá Vás, jaké investice jednotlivé organizace na území hlavního města Prahy realizují a připravují? Chcete vědět, v čem se Praha inspiruje Paříží a jak to bude s rozvojem ekologických servisních služeb?

Ve videu se dozvíte nejen jak to vypadá s rekonstrukcí Koněvovy ulice, ale také s přípravou Městského okruhu, s “Hostivařskou spojkou” a také jak probíhá diagnostika historických mostů přes Vltavu. Řekneme Vám i jaká je situace kolem metra D a jak to vypadá s rekonstrukcemi dalších stanic metra. Naši hosté Vám prozradí i jaké změny Praha udělá, aby ve svém provozu využívala čistší elektrickou energii (elektrifikace) v návaznosti na Klimatický plán hlavního města Prahy.

Informace zmíněné ve webináři jsou i o silničním okruhu kolem Prahy, o D3, D5, o mimoúrovňových křižovatkách na D7, protihlukových stěnách v Praze a okolí, Libeňském mostu a železničních mostech pod Vyšehradem, plánech na výstavbu nových tramvajových tratí, modernizaci železniční stanice Krč a Smíchov, rozšíření Strakonické, rozvoji rekreační plavby na Vltavě v Praze, Štěrboholské spojce, sanaci Barrandovského mostu, lávce Holešovice – Karlín, Dvoreckém mostu, a parkovišti P+R na Černém mostě. Dále o nové vozovně Hloubětín, o železničním spojení na Letiště Václava Havla, technologických železničních stavbách, rekonstrukcích výpravních budov, proveditelnosti železničního uzlu Praha (ŽUP) včetně Rychlých spojení, úseku VRT, o plavebním kanále Troja–Podbaba a o zvýšení ponorů na Vltavské vodní cestě nebo city logistice v Praze.

Celkově nás všechny schůzka s řediteli předních pražských dopravních podniků potěšila a vidíme, že Praha se nezasekla v historii a dále směřuje k tomu, aby byla předním evropským velkoměstem.

Děkujeme za zhlédnutí JUDr. Vladimír Kremlík & SIRDO

ZANECHTE ODPOVĚĎ

Zadejte prosím svůj komentář!
Zde zadejte své jméno

Aktuálně

Toulky nejen železniční minulostí

Začátkem května přišla na knižní trh nová již 20. kniha spisovatele Josefa Schröttera „Toulky nejen železniční minulostí“ s ilustracemi Jiřího Boudy. V knize je 393 obrázků...

Podcasty

Podcasty na Spotify Apple podcasts